Deze week is het Toto-week op Maxazine. Deze week publiceren we meerdere artikelen rondom de nieuwe albums van Toto-legendes Joseph Williams en Steve Lukather. Steve Lukather alias ‘Luke’ en Joseph Williams zullen op 26 februari 2021 individuele soloalbums uitbrengen via The Players Club / Mascot Label Group. Beide artiesten hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan het album van de ander.

Williams: “’Never Saw You Coming’ is mijn eerste kans in tijden om mijn ware geluid te laten zien. Hoewel mijn album een ​​eclectische verzameling van nummers is, vertelt deze je wat je moet weten om echt een idee te krijgen van het geheel. Je kunt zeker zien waar ik vocaal heen ga. Het begint allemaal met ‘Never Saw You Coming’ en ik vond het tijd dat we een cool sexy nummer over de dood hadden! Enjoy…”

Lukather vult aan: “Dit is de eerste solo-plaat die ik in vele jaren heb gemaakt. Ik voelde me vrij om het old school te proberen, zoals we het vroeger deden – live in de studio. Ik ben er erg trots op, en de muzikanten die ik heb gebruikt, hebben ook echt hun best gedaan.”

In de afgelopen 50 jaar heeft Steve Lukather een onuitwisbaar stempel gedrukt op de popmuziek. Hij is het enige constante lid van Toto. Hij heeft als sessiemuzikant op duizenden albums gespeeld, waaronder sommigen van de meest succesvolle en invloedrijke albums aller tijden, zoals Michael Jackson’s Thriller. Daarnaast bracht hij z’n memoires uit, de wereldwijde bestseller The Gospel According To Luke. Hij is nog steeds de bandleider van Toto, een lid van Ringo’s All-Starr Band, en als solo-artiest heeft hij 9 albums uitgebracht, waaronder 3 via Mascot Label Group.

Deel: