Drie jaar na zijn succesvolle debuutalbum Human komt Rag‘n’Bone Man in april terug met een nieuw album: ‘Life By Misadventure’. Afgelopen week verscheen ‘All You Ever Wanted’, de eerste single van het album.

De single gaat over het gevoel van nostalgie, dat toepasselijker blijkt dan ooit. Rag‘n’Bone Man (Rory Graham) schreef ‘All You Ever Wanted’ toen hij terugkeerde naar de plaatsen waar hij opgroeide. Graham: “De aanblik van Brighton en Londen maakte me verdrietig. Ik dacht aan alle geweldige plekken waar ik mijn jeugd doorbracht, maar die er nu niet meer zijn.”

De single is typerend voor ‘Life By Misadventure’, dat vol staat met warme, soulvolle songs die raken. Het is een album over opgroeien, volwassen worden en vooruit kijken. De Britse Rag‘n’Bone Man nam de plaat op in Nashville (VS), vlak voordat de pandemie uitbrak. Met een stevige dosis blues en soul laat Rag‘n’Bone Man op het imposante ‘Life By Misadventure’ zien dat hij als artiest, songwriter en zanger een enorme groei heeft doorgemaakt.

Rag‘n’Bone Man’s ‘Life By Misadventure’ verschijnt op 23 april.

Deel: