Zoals iedere vrijdag heeft Maxazine redactie de New Music Friday Maxazine Playlist op Spotify weer vernieuwd. Alleen is het nu niet any Friday. Onze redactie, onder de bezielende, strenge, en soms zelfs angstaanjagend fanatieke leiding van Perry onze platenbaas heeft opnieuw een lijst van maar liefst zestig tracks samengesteld uit de meest verschillende genres. Enige overeenkomst is dat ze allemaal hagelnieuw in de vitrines van de platenmaatschappijen en in de webshops van de independent artiesten liggen.

De kop is eraf, de teerling is geworpen, het spits afgebeten. De eerste maand van 2021 zit er bijna op. Amerika heeft een nieuwe president, wij een avondklok. Glastonbury gaat niet door dit jaar, PSV, Feyenoord en Ajax bekeren beiden door. En dan zijn we het nieuwe jaar nog maar net begonnen.

Om dan ook even pas op te plaats te maken en de longen vol met schone, virusvrije lucht te kunnen zuigen is er zoals altijd op vrijdag weer de nieuwe playlist van jullie favoriete website. Wat hebben we deze week voor jullie connaisseurs bij elkaar gesprokkeld? Waarmee denken we jullie hamer en aambeeld te verwennen in stereo? Het is niet gering.

Deze week hebben we nieuwe werk van onder anderen: Jack Poels, Femi Kuti, G Love & Special Sauce, Alicia Keys, Kings of Leon, Bazart, Torey Lanez, Ben Harper en Mice and Men. Dat is me allemaal nogal wat. Tot volgende week moet het genoeg zijn!

Deel: