Ook in de muziekwereld heeft het coronavirus flink ingehakt. Concerten zijn voorlopig niet meer mogelijk, dit door de verscherpte maatregelen. Als pleister op de wonde brengen wij op Maxazine dagelijks een Full Concert met dit keer concertregistratie van Linkin Park.

Linkin Park staat bekend om de verrassende creatieve muzikale wendingen in hun carrière. Ze zijn dan misschien ook wel de enige band die heeft bewezen met hetzelfde gemak een podium te kunnen delen met Jay-Z als met Metallica, Steve Aoki of Paul McCartney. Hun album ‘One More Light’ is misschien wel het persoonlijkste album van Linkin Park tot nu toe. Het is gebaseerd op de meest intieme thema’s uit de levens van de bandleden.

Linkin Park’s Chester Bennington overleed in 2017 op 42-jarige leeftijd.

Kijk, luister en geniet hieronder van Full Concert: Linkin Park live @ iHeartRadio Theater (2014).

Deel: