Het is bijna oudejaarsavond! Duik in de magische wereld van Tomorrowland 31.12.2020 met de première van een vijf minuten durend deel van de high-energy set van Martin Garrix, gevuld met met gloednieuwe muziek op het prachtige ‘Tree of Melodia’ podium.

Een exclusieve preview van onder andere zijn hit ‘Ocean’, die mensen laat zien wat ze kunnen verwachten op het digitale festival op 31 december. Vier oud en nieuw samen met Martin Garrix en meer dan 25 andere artiesten op Tomorrowland 31.12.2020 – tickets zijn nog steeds online verkrijgbaar.

Nu Oudejaarsavond 2020 anders zal zijn dan ooit tevoren, wil Tomorrowland de People of Tomorrow over de hele wereld een onvergetelijke avond bezorgen, allemaal vanuit het comfort van hun eigen huis en toegankelijk op alle apparaten (PC, laptop, smartphone of tablet). Tomorrowland 31.12.2020, een digitaal festival op Oudejaarsavond dat 2021 verwelkomt, is een magisch feest aan het einde van een uitzonderlijk jaar, in navolging van Tomorrowland’s allereerste digitale festival Tomorrowland Around the World tijdens de zomer. Tomorrowland’s digitale oudejaarsfeest wordt een spectaculaire en meeslepende ervaring in de gloednieuwe revolutionaire en future-proof digitale entertainmentwereld NAOZ boordevol muziek, magie en vriendschap en zal aangepast zijn aan alle 27 tijdzones in de wereld – toegankelijk voor mensen van alle leeftijden, eender waar ter wereld, van 20:00 tot 03:00 (8pm tot 3am) lokale tijd.

Miljoenen mensen uit alle hoeken van de wereld krijgen de kans om 2020 af te sluiten en Oudejaarsavond te vieren als nooit tevoren. Het creatieve team en de 3D-artiesten achter Tomorrowland hebben een geheel nieuwe en oogverblindende entertainmentlocatie gecreëerd die bestaat uit 4 magische werelden, waarin enkele van de meest iconische thema’s van het festival zullen worden gebruikt. Tomorrowland heeft een ongelofelijke line-up samengesteld van meer dan 25 artiesten van wereldklasse die één van de 4 betoverende digitale podia zullen betreden terwijl iedereen aftelt naar 2021 op 31 december. Armin van Buuren, Charlotte de Witte, David Guetta, Dimitri Vegas & Like Mike, Diplo, Duck Sauce, Joris Voorn, Kölsch, Lost Frequencies, Major Lazer, Martin Garrix, Meduza, Tchami en nog vele anderen zullen geweldige performances geven op het digitale oudejaarsfeest.

In navolging van het success van Tomorrowland’s allereerste digitale festival Tomorrowland Around the World – vastgelegd in de behind-the-scenes documentaire Never stop the music – The Creation of Tomorrowland 2020 – gebruikt het festival opnieuw ’s werelds beste technologieën in 3D-design, videoproductie en special effects om een spectaculaire ervaring op de grootste avond van het jaar neer te zetten. De People of Tomorrow worden aangemoedigd om dit unieke evenement virtueel met vrienden en familie te beleven – deze avond staat in het teken van het verenigen door de kracht van muziek op een verantwoorde en veilige manier.

Tomorrowland 31.12.2020 – de line-up:
– Armin van Buuren
– Artbat
– Boys Noize
– Brennan Heart
– CamelPhat
– Charlotte de Witte
– Coone
– Da Tweekaz
– David Guetta
– Dimitri Vegas & Like Mike
– Diplo
– Duck Sauce
– D-Block & S-te-Fan
– Jack Back
– Kölsch b2b Joris Voorn
– Lost Frequencies
– Maceo Plex
– Major Lazer
– Martin Garrix
– Meduza
– Netsky
– Snoop Dogg aka DJ Snoopadelic
– Sub Zero Project
– Tchami

Deel: