Ook in de muziekwereld heeft het coronavirus flink ingehakt. Concerten zijn inmiddels weer mogelijk, zij het op zéér beperkte schaal. Als pleister op de wonde brengen wij op Maxazine dagelijks een Full Concert met dit keer concertregistratie van Tangerine Dream.

Op 8 september 2016 gaf Tangerine Dream een concert in Augusta Raurica te Zwitserland, hun eerste concert sinds het overlijden van frontman/oprichter Edgar Froese. De prachtige aanblik, omringd door een oud Romeins dorp, het fantastische oude amfitheater creëerde een heel speciale sfeer voor de magische muziek. Thorsten Quaeschning, Ulrich Schnauss en Hoshiko Yamane speelden die avond een geweldige verzameling klassieke Tangerine Dream tracks.

Kijk, luister en geniet hieronder van Full Concert: Tangerine Dream live @ Augusta Raurica, Switzerland (2016).

Deel: