Ook in de muziekwereld heeft het coronavirus flink ingehakt. Concerten zijn inmiddels weer mogelijk, zij het op beperkte schaal. Als pleister op de wonde brengen wij op Maxazine dagelijks een Full Concert met dit keer concertregistratie van John Mayer.

John Mayer live @ Pinkpop (2014) laat de multi-Grammy Award winnaar en met platina overladen singer/songwriter zien en horen waar zijn fans hem het liefst zien: live on stage. John Mayer’s hart is blues, dat kun je vanaf de eerste toon van zijn gitaar tijdens elke liveshow zien en horen. Hij wil zichzelf niet beperken en kijkt graag waar hij kan groeien op andere gebieden. Daarom zijn de genres van zijn albums veranderd van (vanaf het eerste tot het laatste album) pop, rock, blues, terug naar pop-rock, folk en country-folk. Zijn gitaarspel plaatst hem gemakkelijk als een van de grootheden aller tijden.

Kijk, luister en geniet hieronder van Full Concert: John Mayer live @ Pinkpop (2014).

Deel: