Rapper Gashi heeft zijn langverwachte debuutalbum ‘1984’ uitgebracht. Ter ere van de release presenteerde de rapper een unieke livestream op YouTube. Het online event markeerde niet alleen het eerste livestreamoptreden van Gashi ooit, maar ook de wereldwijde première van zijn documentaire ‘Gashi: Now You Know’. Op het veertien nummers tellende album staan behalve tracks als ‘Paranoid’ en ‘Mr. Ferrari’ ook zijn nieuwe single ‘Mama’, featuring niemand minder dan Sting.

Met ‘1984’ laat Gashi een nieuwe sound horen, waarmee hij je mee terug neemt naar zijn favoriete tijd: de jaren tachtig. Hij vertelt zelf over het album:“I wasn’t alive during that decade, but I connect so much with everything from that era. I love everything about 80s culture, from the music to the films to the fashion and I always wished I could have experienced that time in history. My parents got married in 1984 and some of the greatest music ever made came from the 80s. I just wanted to make music that made people feel the way I feel when I hear anything from that era.”

Deel: