Cardi B is terug met een gloednieuwe single: ‘WAP’. Het is een samenwerking met Megan Thee Stallion en de track is geproduceerd door Ayo & Keyz. Ook de bijbehorende videoclip is uitgekomen . De clip is geregisseerd door Colin Tilley en bevat cameos van onder andere Normani, Kylie Jenner en Rosalía. Om de release te vieren, was Cardi afgelopen week te gast zijn in een speciale aflevering van Beats 1 New Music Daily. Hierin ging ze in gesprek met de sterren die te zien zijn in de clip.

Over Cardi B

Cardi B’s onstuimige geest en de eigenschap om geen blad voor de mond te nemen, hebben ervoor gezorgd dat ze in korte tijd een veelgeprezen entertainer, actrice en wereldberoemde rapper is geworden. De single ‘Bodak Yellow’ betekende haar grote doorbraak in 2017 en met haar eerste solo album Invasion Of Privacy (2018) verbrak ze record na record en won ze een Grammy voor Best Rap Album.

Deel: