Sinds 1 juli kunnen we opnieuw genieten van live muziek. Hét moment waar we lang hebben naar uitgekeken. Ook Milow. Hij speelt op 30 augustus in het prachtige openluchttheater in Namen. Milow staat te popelen om terug te spelen voor jou! Slechts 200 mensen zijn toegelaten, omwille van de geldende maatregelen (van kracht sinds de Nationale Veiligheidsraad van 27 juli). Boek snel je tickets voor je bubbel en zet je staycation muzikaal in!

Het is dat de eretitel the hardest working man in show business voor eeuwig toegekend is aan James Brown, want hij had net zo goed aan Milow uitgereikt kunnen worden. Sinds zijn doorbraak in 2007 is de singer-songwriter uitgegroeid tot een vaste waarde in Europa.

Milow won maar liefst 12 MIA’s, waaronder die van ‘Beste live-act’ en ‘Beste soloartiest’. In 2019 was het exact tien jaar geleden dat Milow doorbrak in Europa. Om dat te vieren, trakteerde hij zijn fans begin 2020 in een uitverkochte Lotto Arena op een onvergetelijke liveshow.

Deel: