Left of the Dial, dat op 16 en 17 oktober 2020 plaatsvindt in Rotterdam, houdt rekening met de 1,5 meter-maatregel en arrangeert daarom twee versies van het showcasefestival. Het is vrij uniek te noemen dat er in 2020 überhaupt nog een muziekfestival plaatsvindt.

Daar het kabinet pas in september een besluit neemt over de 1,5 meter-regel, heeft Left of the Dial (tijdelijk) de kaartverkoop stopgezet om het festival volgens de huidige voorschriften door te kunnen laten gaan. Mochten de regels versoepelen, dan treedt het tweede plan in werking. Dit zal inhouden dat de kaartverkoop weer opgestart wordt en meer bezoekers naar binnen kunnen.

Left of the Dial vraagt iedereen die geen ticket heeft en toch dit jaar naar een muziekfestival zou willen gaan, te mailen naar de wachtlijst van Left of the Dial. Mochten de coronaregels versoepelen in september, dan krijgt iedereen (op volgorde van aanmelding) de kans om alsnog een ticket te kopen.

Het festival kondigt ook gelijk de eerste namen aan:
BDRMM (UK) • DAMEFRISØR (UK) • Deveron (NL) • Eyesore & The Jinx (UK) • Fruit Tones (UK) • Home Counties (UK) • Italia 90 (UK) • Joe & The Shitboys (FO) • John (Times Two) (UK) • Juniore (FR) • The Klittens (NL) • Krush Puppies (UK) • Legss (UK) • Michelle Blades (MX) • Robbie & Mona (UK) • Souki (UK) • UGLY (UK) • VLURE (UK)

LEFT OF THE DIAL
Vrijdag 16 en zaterdag 17 oktober 2020, Rotterdam
Zaal open: 19.00 uur | aanvang: 19.30 uur

Deel: