Ook in de muziekwereld heeft het coronavirus flink ingehakt. Zoals iedereen weet zijn alle concerten tot 1 september gecanceld. Als pleister op de wonde brengen wij op Maxazine dagelijks een Full Concert met dit keer concertregistratie van Lionel Richie.

Lionel Richie begon zijn muzikale loopbaan bij The Commodores. Met deze band had de zanger een flink aantal hits waaronder de ballads ‘Easy’, ‘Three Times A Lady’ en ‘Sail On’ maar ook met het swingende ‘Brick House’, dat overigens gezongen werd door Walter Orange. Toen Richie zijn eerste solo album uitbracht kwamen er van dit album een 3-tal hits te weten ‘Truly’, ‘You Are’ en ‘My Love’. Met het uitbrengen van het album ‘Can’t Slow Down’ (1983) bevestigde Richie zijn status als wereldster. Tijdens het concert dat wij jullie vandaag aanbieden kwamen veel van zijn hits voorbij.

Kijk, luister en geniet van Full Concert: Lionel Richie live @ Festival Viña Del Mar, Chili (2016).

Deel: