Het Nostalgie Beach Festival in Middelkerke krijgt er een tweede dag bij. Vanwege het grote succes zal het festival nu twee dagen duren: 8 en 9 augustus 2020. Op de tweede dag hebben grote Vlamingen als Raymond van het Groenewoud, Clouseau en Bart Peeters inmiddels bevestigd.

Met bijna 15.000 uitzinnige muziekliefhebbers was het Nostalgie Beach Festival de voorbije festivalzomers de knaller aan de kust. Op zaterdag 8 en zondag 9 augustus verwelkomt het festivalpark van Middelkerke de 7de editie van het Nostalgie Beach Festival. De hele dag kan je genieten van de grootste classics uit de jaren ‘70, ‘80 en ‘90. Een indrukwekkende reeks aan internationale artiesten zorgen voor een onvergetelijke muzikale ervaring.

Eerder al waren namen als Anouk, The Stranglers, Phats & Small, Ronan Keating, The Troggs en Supertramp’s Roger Hodgson bevestigd.

Security Check Required

null

Deel: