Van Dik Hout vierde in 2019 dat ze 25 jaar lang bestaan. Met een prachtig nieuw album ‘ Een nacht Eeuwigheid’ en een bijzonder succesvolle clubtour waarvan Maxazine meermaals verslag deed, liet de band merken nog steeds een factor van betekenis te zijn in de Nederlandse muziekscene. Op 3 Januari 2020 sluit de band hun Jubileumjaar en hun tour af in Paradiso in Amsterdam.

Maxazine kan twee, door de bandleden gesigneerde cd’ s van het nieuwe album verloten onder onze lezers. Wat moet je doen ? Like Maxazine op Facebook en tag onder dit bericht iemand die de gesigneerde cd cadeau zou willlen geven. Op 3 januari maken we de gelukkigen bekend.*

*Winnaars krijgen vanzelf bericht en worden vanwege de privacy regelgeving niet openbaar bekend gemaakt. Over de prijsvraag en winnaars kan niet worden gecorrespondeerd. Medewerkers van Maxazine of de organisator zijn uitgesloten van deelname. Ook speciale accounts die als tweede account in het leven zijn geroepen om mee te doen aan prijsvragen worden uitgesloten.

Deel: