Zoals iedere vrijdag heeft de Maxazine-redactie de Maxazine Music Playlist op Spotify weer vernieuwd. Dit keer hebben we de lijst echter compleet omgegooid vanwege de feestdagen! Dacht je nou werkelijk dat wij achter willen blijven bij het feestgedruis? Natuurlijk niet!

Voor de komende feestdagen is de speciale Spotify Kerstplaylist van Maxazine alles wat je nodig hebt om ongeschonden de kerst door te komen. Laat onze zoetgevooisde playlist je begeleiden bij het gourmetten, het uitpakken van de cadeau’s en tijdens het beminnen van je geliefde, alsof de wereld tot een einde komt. Natuurlijk vind je bij ons de obligate Mariah Carey en Wham, maar ook the Pogues, Slade en Queen zetten hun beste kerstbeentje voor.

Hatsa! Dus nu meteen die lijst aanzetten en niet meer afzetten tot 27 december, want dan komt Maxazine met de Jaarlijst 2019, waarin onze recensenten jullie meenemen op een avontuurlijke reis door de beste releases van 2019!
Onze dank is wederom groot, de trouwe volgers weten dat inmiddels. Knuffels van de hele redactie en Fijne Feestdagen!

Deel: