Zoals iedere vrijdag heeft Maxazine redactie de Maxazine Music Playlist op Spotify weer vernieuwd met 20 nieuwe tracks. De beste nieuwe muziek, muziek uit onze concertverslagen en cd-recensies, interviews en nieuws, aangevuld met een aantal ‘speciale tips’ van onze recensenten. Bij deze de nieuwe Maxazine Music Playlist voor op Spotify van vrijdag 29 november 2019.

Ga maar vast lekker klaarzitten met een mok warme thee, je muts schuin over een oor getrokken en de erwtensoep op het vuur. Het wordt alleen maar gezelliger met nummers van nder andere The Pretenders, Mecano, Khaled, Soul Asylum,. Osibisa en meer muziek die door Dr Phil zelf werd geadviseerd! De laatste weken voor het nieuwe jaar geen kritische noot meer. ‘Alle Menschen werden Brüder‘, we geloven in de mensheid. We love you. Dus, luisteren , omdat het nog kan.

Deel: