ELO wordt gezien als één van de meest invloedrijke symfonische rockbands ooit en is nog steeds razend populair.Nummers als Mr. Blue Sky en Don’t Bring me Down zijn alom bekend. Ex-zanger Phil Bates tourt met zijn virtuoze band de hele wereld over om een ode aan de muziek van ELO te brengen. Op 14 mei 2020 komt hij naar Podium de Vorstin in Hilversum, tickets daarvoor gaan op donderdag 14 november in de verkoop.

ELO staat bekend om symfonische rocknummers als ‘Mr Blue Sky’ en ‘Don’t Bring Me Down’. Als ex-zanger en gitarist van ELO Part II en opvolger THE ORCHESTRA, brengt Phil Bates al ruim 25 jaar een ode aan de fascinerende muziek van ELO en Jeff Lynne. In 2011 vormde Phil zijn eigen band, door de virtuositeit van een klassiek ensemble samen te brengen met de power van een geweldige liveband en zijn eigen performance weet hij de nummers van ELO een vers, nieuw geluid toe te brengen.

Het resultaat? Tot op heden meer dan 350 succesvolle concerten over de hele wereld, enthousiaste fans en staande ovaties! Het beloofd een onvergetelijk concert te worden, perfect voor fans van ELO.

Deel: