In aanloop naar het nieuwe album van Klangstof kondigt Klangstof een Europese tour aan. De terugkeer van de band rond Koen van der Wardt werd een maand geleden bezegeld met de single ‘Attack Attack’. Nu is daar ‘Blank Page’, een track die doet denken aan Radiohead en Tame Impala. In de tekst van de track onthult de band de titel van het nieuwe album; ‘The Noise You Make Is Silent’. De plaat verschijnt, net als het debuut, op het Amerikaanse label Mind of a Genius.

Na de release van het album, op 21 februari 2020, onderneemt de band een uitgebreide release-tour door Europa. In Nederland speelt de band in Paradiso Noord Amsterdam, Doornroosje Nijmegen en Paard in Den Haag. De band trekt verder nog langs Belgie, Duitsland, Frankrijk, Luxemburg en Engeland. Tickets voor de shows zijn reeds in de voorverkoop verkrijgbaar.

Klangstof:
05 maart 2020 Doornroosje, Nijmegen
06 maart 2020 Paradiso Noord, Amsterdam
07 maart 2020 Paard, Den Haag

Deel: