Aangezien de wetten aangaande handsfree bellen steeds verder worden aangescherpt, zoeken veel automobilisten steeds vaker naar andere afleidingen in de auto. Want wees nu eerlijk, autorijden an sich is niets aan, dus een sigaretje roken (slecht voor de longen), bellen (gevaarlijk), of zelfs een complete film kijken (nou ja) zijn allemaal afleidingen die niet echt aan te bevelen zijn. Het enige wat zo ongeveer nog mag in de auto, is muziek luisteren. Maxazine maakte daarom speliaal voor jullie een eigen spotify lijstje om ontspannen in je Volkswagentje te beluisteren. Dan moet je auto natuurlijk wel een koppeling hebben met internet via je gsm of eventueel al zelf een radio hebben die internet heeft ingebouwd. En anders bestel je zo’n radio even in deze online winkel auto-onderdelenshop24.nl bijvoorbeeld.

In de jaren ’60 en ’70 was er zelfs een speciaal genre om in de auto naar te luisteren, Middle of the road genaamd. Goede bekende voorbeelden van Middle of the Road zijn bijvoorbeeld Phil Collins, Celine Dion, Elton John en The Carpenters. Maar ook hedendaagse artiesten als P!nk, The Jonas Brothers, Justin Bieber, Sam Smith en Ed Sheeran behoren tot datzelfde genre, dat tegenwoordig Adult Contemporary heet. En dat zijn toch best artiesten om rekening mee te houden, nietwaar?

Wij maakten een lijst van 100 nummers om lekker ontspannen op te rijden in de auto. Nummers als ‘Dreadlock Holiday’, ‘True’, ‘Mr Postman’, ‘Children Say’, ‘Love Changes (Everything)’ en nog meer van die heerlijke meezingers voor onderweg. Maar ook die lekkere ‘Coffee Song’ van Osibisa. Zo’n nummer waarvan je direct zin in koffie krijgt. Precies dat is wat Middle of the Road is; Muziek om lekker in het midden van je eigen rijbaan hard op mee te zingen, op weg naar je volgende kop koffie. De lijst wordt met regelmaat ververst, dus abonneer je gerust op de lijst met de lekkerste muziek voor onderweg: De Maxazine Middle of the Road 100.

Deel: