Vandaag zijn er negen nieuwe feestartiesten aan de line-up van het Grootste Feestcafé van Nederland toegevoegd. Ook Ronnie Ruysdael, Lawineboys, Gebroeders Rossig, John West, Henny Huisman, Lamme Frans, Abba Fever, DJ galaga en Factor 12 maken deel uit van de eerste editie van het Grootste Feestcafé in Ziggo Dome. De kaartverkoop hiervan is reeds begonnen.

Met de toevoeging van voormalig Sjonnies frontman Ronnie Ruysdael, Lawineboys, bekend van de feesthit ‘Joost’, de vier broers van Gebroeders Rossig, Nederlandse volkszanger John West, televisiepresentator en zanger Henny Huisman, carnavals hitkanon Lamme Frans, ABBA-tribute act Abba Fever, producer en songwriter DJ galaga en het twaalfkoppig muziekkapel Factor 12, is de line-up van het Grootste Feestcafé uitgebreid tot negentien artiesten. Onder leiding van het Feestteam toveren deze acts Ziggo Dome om tot het grootste feestcafé van Nederland.

Grootste Feestcafé Van Nederland is een nieuw concept dat garant staat voor een avond lang onbeperkt feesten met ruim 20 optredens van de allerleukste feestartiesten verdeeld over drie podia. Grootste Feestcafé van Nederland brengt met een nieuw concept de ultieme feestavond naar Ziggo Dome op zaterdag 25 januari. Denk aan een combinatie van de beste après-ski party en het leukste carnavalsfeest met de sfeer van het gezelligste tentfeest. Ziggo Dome wordt van binnen volledig omgetoverd tot één groot feestcafé met drie podia en een groots decor.

Het programma bestaat nu uit:
FEESTTEAM/ DJANGO WAGNER / GEBROEDERS KO / ALPENZUSJES / STEF EKKEL / PARTYFRIEX / PETER BEENSE / VIEZE JACK / ZANGER KAFKE / HENK DISSEL / RONNIE RUYSDAEL / LAWINEBOYS / GEBROEDERS ROSSIG / JOHN WEST / HENNY HUISMAN / LAMME FRANS / ABBA FEVER / FACTOR 12 / DJ GALAGA

Grootste Feestcafé van Nederland
Zaterdag 25 januari 2020 | Ziggo Dome, Amsterdam

Deel: