Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Skunk Anansie in Paradiso.

Concerttip vrijdag 6 september: Skunk Anansie in Paradiso

Op vrijdag 6 september komt Skunk Anansie terug naar Paradiso. De Londense alternatieve rockband onder leiding van de iconische zangeres Skin groeide met hun emotionele rocksongs als ‘Weak’, ‘Hedonism’ en ‘Brazen (Weep)’ uit tot één van de meest invloedrijke bands van de late jaren ’90. De groep, die naast Skin bestaat uit gitarist Ace, bassist Cass en drummer Mark Richardson, viert dit jaar hun zilveren jubileum en heeft een bijzondere band met Paradiso: zo stond Skunk Anansie al vier keer eerder op het podium van de grote zaal. Wat je kunt verwachten van hun jubileumshow in september? Het viertal speelt anno 2019 nog steeds met evenveel energie, plezier en passie als vijfentwintig jaar geleden en wisselt nieuwer werk af met hun tijdloze, klassieke hits.

Deel: