Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Blue Man Group in AFAS Live.

Concerttip woensdag 4 september: Blue Man Group in AFAS Live

Met hun unieke en spraakmakende mix van kunst, technologie, muziek en comedy is Blue Man Group al meer dan 25 jaar een fenomeen. Een show van Blue Man Group kent wereldwijd zijn gelijke niet met de bijzondere combinatie van theater, muziek en percussie. De show staat bekend als een onvergetelijke, interactieve beleving voor het hele publiek, dat tijdens de show met de drie blauwe, kale mannen rockt, lacht en feest. De drie hoofdpersonen blijven de wereld om hen heen en de zaal waarin zij terecht zijn gekomen onderzoeken en in de meest onverwachte hoekjes vinden ze verrassingen. Zo worden (regen) poncho’s ter bescherming van de eerste rijen in de zaal uitgereikt voorafgaand aan de show.

De Blue Man Group World Tour combineert de klassieke Blue Man favorieten met gloednieuwe programmaonderdelen, zoals nieuwe muziek, frisse verhaallijnen, zelfontworpen instrumenten en een visueel spektakel dat de zintuigen prikkelt.

“We zijn ontzettend blij dat we Amsterdam kunnen aankondigen als de volgende locatie waar Blue Man Group’s World Tour het publiek zal gaan betoveren”, aldus Benoit Mathieu, Executive Managing Director. “Sinds de recente overname door Cirque du Soleil Entertainment Group, heeft Blue Man Group zichzelf zowel creatief als zakelijk wereldwijd verder kunnen ontplooien. Zo kunnen we met onze show wereldwijd een nieuw publiek bereiken en we voelen ons vereerd dat we deze nu ook met het publiek in Nederland kunnen gaan delen. Zonder dat er een taalbarrière is – de blue men spreken tenslotte niet – kunnen fans van alle leeftijden, culturen en nationaliteiten de onvergetelijke ervaring meemaken.”

Optredens van Blue Man Group zijn euforische vieringen van menselijke connectie, door middel van kunst, muziek, comedy en non verbale communicatie. Sinds hun debuut in het New Yorkse Astor Palace Theatre in 1991, is hun verbluffende liveshow gegroeid en werden residenties gehouden in onder meer Boston, Chicago, Las Vegas, Orlando en Berlijn. Daarnaast ondernam Blue Man Group diverse wereldtournees, waardoor wereldwijd al meer dan 35 miljoen mensen van de Blue Man Group optredens hebben kunnen genieten.

Deel: