Ben je een liefhebber van lekkere live muziek? Ben je op zoek naar wat leuks te doen? Dan ben je hier aan het juiste adres! De redactie van Maxazine Zuid-Holland laat je hier hun tips achter voor een fijne avond live muziek in Zuid-Holland, de komende maand!

● 7 september: Typhoon Akoestische Veranda Sessies in Weelde, Rotterdam

Typhoons album ‘Lobi da Basi’, uitgekomen in 2014, bereikte al enige tijd geleden de platina status. Uitverkochte tours en denderende shows op festivals als Lowlands, Pinkpop en North Sea Jazz vielen hem ten deel.

Meer info

● 8 september: WHITNEY – A tribute by Glennis Grace in Ahoy, Rotterdam

Twintig jaar na het laatste concert van Whitney Houston in Rotterdam Ahoy, staat Glennis Grace met gastoptredens van Alain Clark, Berget Lewis, Edsilia Rombley, Candy Dulfer en DO op vrijdag 6 en zondag 8 september 2019 ook in de Rotterdamse poptempel met haar fenomenale eerbetoon aan de legendarische zangeres.

Meer info

● 11 september: Magnapop in het Paard van Troje, Den Haag

Magnapop werd opgericht in het stadje Athens in de Amerikaanse staat Georgia. Het succes van de band begon in Europa waar ze meerdere festivalshows speelde. Al gauw begon hun succes over te slaan naar Amerika.

Meer info

● 13 september: Douwe Bob in de Stadsgehoorzaal, Vlaardingen

Na het grootse succes van Caro Emerald afgelopen seizoen, komt ook dit jaar een gerenommeerde muzikale artiest naar de Stadsgehoorzaal!

Meer info

● 18 september: Young The Giant in het Paard van Troje, Den Haag

Sinds 2011 verovert Young The Giant de harten van de indie liefhebbers met festival hits als ‘My Body’ en ‘Cough Syrup’. De vrolijke, energie nummers (met een meezinggehalte dat door het dak schiet) zijn je vast en zeker niet ontgaan.

Meer info

● 20 september: Grote Prijs Van Rotterdam in BIRD, Rotterdam

BIRD zet vanavond de deuren open voor de Hiphop en Electronics finales van de Sena Performers Grote Prijs. Vijf artiesten per categorie vechten uit wie dit jaar de Grote Prijs van Rotterdam in ontvangst mag nemen.

Meer info

● 21 september: Talking Heads’ Stop Making Sense 35 jaar in de Kroepoekfabriek, Vlaardingen

Precies 35 jaar geleden kwam de legendarische concertfilm ‘Stop Making Sense’ van new wave/post-punk band Talking Heads uit. Dat moeten we vieren! Vanavond wordt ‘Stop Making Sense’ integraal uitgevoerd door een zeskoppige formatie, inclusief de dansjes en grijze pakken. Een ode aan “one of the best rock movies ever made”!

Meer info

● 25 september: Pierce Brothers in Rotown, Rotterdam

Na een stijf uitverkochte show in 2016 keren de Pierce Brothers terug naar Rotown met een verse voorraad zomerse indiefolkhits onder de armen!

Meer info

● 28 september: T’Pau Featuring Carol Decker in De Boerderij, Zoetermeer

T’Pau, vernoemd naar een personage uit Star Trek, wordt in 1986 opgericht door zangeres Carol Decker en gitarist Ronnie Rogers. Behalve muzikale partners, zijn ze ook partners in de liefde. Met hits als ‘Heart And Soul’, ‘China In Your Hand’ en ‘Valentine’ scoren zij eind jaren ’80 grote hits.

Meer info

● 28 september: Milkshake Indoor in de Maassilo, Rotterdam

Met trots presenteren we het eerste indoor festival van Milkshake. We organiseren de officiële Rotterdam Pride Afterparty. En het wordt een party om nooit te vergeten.

Meer info

Deel: