Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Hozier in AFAS Live.

Concerttip zondag 1 september: Hozier in AFAS Live

De met multi-platina bekroonde Ierse singer-songwriter Hozier komt op 1 september naar AFAS Live. De aankondiging ging vooraf aan de release van zijn nieuwste album ‘Wasteland, Baby!’. De kaartverkoop verloopt via Ticketmaster.

De tour ging 10 maart van start in de Verenigde Staten, waarna Hozier met zijn nieuwe album afreist naar verschillende Europese steden. De laatste keer dat de succesvolle zanger in Nederland te zien was, was in december tijdens een uitverkochte show in TivoliVredenburg.

‘Nina Cried Power’, een viernummerige EP die in het najaar van 2018 uitkwam en tot op heden meer dan 26 miljoen keer gestreamd is, is het eerste materiaal wat Hozier uit heeft gebracht sinds de release van zijn debuutalbum ‘Hozier’ (2014). De zanger brak vijf jaar geleden internationaal door met de megahit ‘Take Me To Church’. Dit nummer leverde hem o.a. een Billboard Music Award, een Ivor Novello Award en een BBC Music Award op en een nominatie voor een Grammy.

Eerder dit jaar kondigde de Ier aan dat zijn tweede album op 1 maart zou verschijnen. Op social media was te zien hoe hij de nummers bekendmaakte die op het album staan, waaronder de twee singles ‘Movement’ en ‘Almost (Sweet Music)’. Over het album zegt Hozier zelf: “I was thrilled to announce my new album Wasteland, Baby! The album has been over a year in the making and it’s a pleasure to finally turn out my pockets and share the work. I want to sincerely thank fans and listeners for their continued support in between the records. See you out on the road soon.”

Deel: