Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Little Steven and the Disciples of Soul in TivoliVredenburg.

Concerttip maandag 19 augustus: Little Steven and the Disciples of Soul in TivoliVredenburg

De Amerikaanse rocker Little Steven heeft een cv waar we een hele website voor nodig hebben. Muzikant, acteur, muziekhistoricus, radio-dj, producer, docent, regisseur en sidekick van Bruce Springsteen – de man zou zijn naam moeten veranderen in Big Steven. In 2017 speelde hij onze Grote Zaal omver met zijn Soulfire-tour, waarvan het jaar daarop een al even geweldige live-3cd verscheen, inmiddels alweer opgevolgd door zijn nieuwe studioalbum ‘Summer Of Sorcery‘ (2019). Warm je vanavond aan het heilige vuur van de rock-‘n-roll met een portie rock, soul, reggae, doo-wop en rhythm & blues!

Deel: