De in Den Haag gevestigde multinationale groep, het Wojtek Justyna TreeOh!, gaat in augustus naar Zuid-Korea voor een tour van 4 concerten. Na de zeer geslaagde tournees in de Europese landen Nederland, Polen, Duitsland en Portugal is Azië nu aan de beurt. De band die geleid is door de in Den Haag wonende Poolse gitarist Wojtek Justyna, zal op Jazz In Daegu Festival optreden en ontvangen worden voor drie andere cluboptredens. Het TreeOh! is de harten van muziekliefhebbers aan het veroveren met een dynamische mix van funk, jazz en wereldmuziek en heeft uitstekende recensies en titels van de Europese muziekpers gekregen.

Het Wojtek Justyna TreeOh! vermengt de energie van jazz-funk en de kleuren en ritmes van wereldmuziek met verfrissende nieuwe klanken. Fuzzy melodielijnen worden moeiteloos gecombineerd met traditionele Afrikaanse instrumenten en alles verpulverende synthesizer-bassen. Met hun tweede album ‘Get That Crispy’ (2018) hebben de musici hun creatieve compositietalenten samengebracht om te komen tot één muzikaal geheel, boordevol dansbare grooves, intrigerende harmonieën en – messcherpe – melodieën die de luisteraar bij de kladden grijpen. Met talloze Europese concerten, in clubs en gerenommeerde jazzfestivals als Delft Jazz Festival, State-X New Forms, het Bevrijdingsfestival (NL), Jazzmeile Thüringen, Jazzahead! (DE) en Letni Festiwal Jazzowy (PL), heeft het TreeOh! een reputatie opgebouwd als bruisende live act, geladen met dynamische solo’s, kleurrijke structuren en vlammende interacties tussen de muzikanten.

ZUID KOREA TOUR 2019
15.08 // Incheon Rubik (Paradise City)
16.08 // Daegu JAZZ IN DAEGU FESTIVAL
17.08 // Gapyeong Nami Island
18.08 // Gapyeong Nami Island

Deel: