‘Be As I am Metamorphosis’ is de nieuwe clubhit van de bekroonde dance artiest Tenaj. De track staat klaar om je te laten dansen en deel te laten nemen aan een non-stop zomerfeest. De nieuwe single is een samenwerking tussen Tenaj en Myha Marie, een zeer getalenteerde songwriter die de belangrijkste vocalist en songwriter was voor Britney Spears. De bekende producer Austin Leeds, die heeft samengewerkt met Avicii, Tiesto en vele andere DJ’s, staat achter de gelikte productie van het nieuwe nummer.

“Be as I am is all about finding your inner self and be authentic to you and the other people. Even if you don’t like me, I need to be as I am. The song is full of positivity.”, aldus Tenaj.

Al op zeer jonge leeftijd won Tenaj verschillende schoonheidswedstrijden en danste ze op spraakmakende evenementen. Toen ze opgroeide, besloot ze haar carrière verder te verplaatsen naar Los Angeles en muziek te studeren aan de prestigieuze LA Music Academy. Ze heeft meerdere Hollywood Music Awards gewonnen voor de beste opkomende artiest en de beste EDM-song. Tenaj stond 8 weken op nummer 1 in de Club Radio Charts in de VS en had een groot succes in de ITunes top 100, Zwitserse dance charts, Radio AirPlay Now, Examinar, Record World Chart en Edge Music.

Tenaj werkt momenteel aan een nieuwe single, samen met Vessbroz en plant op dit moment een gigantische clubtour. Vandaag gaat haar nieuwe remix ‘Be As I Am Metamorphosis’ in première, natuurlijk hier op Maxazine.

Deel: