Milow komt op maandag 2 maart met een bijzondere show naar Koninklijk Theater Carré Amsterdam. Het is dit jaar exact tien jaar geleden dat de zanger internationaal doorbrak met de monsterhit ‘Ayo Technology’. Dat jubileum viert de Vlaming samen met het Antwerp Philharmonic Orchestra tijdens deze show van zijn ‘Lean Into Me’ tour.

Tijdens de show brengt Milow een mix van zijn bekendste hits en nummers van zijn langverwachte zesde album ‘Lean Into Me’, dat afgelopen vrijdag is uitgekomen. Op dit album keert hij terug naar de sound uit zijn beginperiode. De begeleiding van Milow is deze avond aan het Antwerp Philharmonic Orchestra, waarmee hij ook het podium deelde tijdens de afgelopen editie van Night of the Proms.

Sinds Milow in de Benelux doorbrak met ‘You Don’t Know’, en later ook internationaal met zijn cover van 50 Cent’s ‘Ayo Technology’, is hij uitgegroeid tot een vaste waarde binnen Europa. Zijn internationale debuutplaat haalde platina in thuisland België, Duitsland en Zwitserland, en goud in Frankrijk, Nederland en Oostenrijk. In totaal won Milow reeds twaalf MIA’s, de belangrijkste Belgische muziekprijs. Afgelopen weken was hij te zien in het programma Liefde voor Muziek, waarin hij samen met onder andere Ilse DeLange nummers van collega artiesten onder handen neemt.

Deel: