Marco Borsato komt vanavond naar Pinkpop. Dat heeft de zanger zojuist bevestigd via z’n social media kanalen. Borsato, die woensdag z’n reeks De Kuip concerten afsloot zal voor het eerst in z’n carrière in Landgraaf te zien zijn. Samen met Armin van Buuren, Davina Michelle en John Ewbank spelen ze hun hit ‘Hoe Het Danst’.

Tijdens de vijf uitverkochte Kuip concerten was Armin van Buuren een van de gasten. Nu is Borsato met Michelle en Ewbank te gast bij de populaire DJ die Pinkpop vannacht afsluit en zelf ook z’n debuut maakt op het festival. Hun gezamenlijke hitsingle ‘Hoe Het Danst’ behaalde vanochtend de grens van 10 miljoen streams op Spotify en staat inmiddels op 1 in Spotify, iTunes en de 538 Top 50.

“Het was eigenlijk als verrassing bedoeld maar ik kan inderdaad bevestigen dat we vanavond te gast zijn bij Armin van Buuren” laat Borsato weten.”Tijdens de concerten in De Kuip nodigde hij ons uit om mee te gaan naar Pinkpop en over dat aanbod hebben we niet lang na hoeven denken. Het samen spelen van onze single was in De Kuip al een enorm feest, we kijken er enorm naar uit om dat vannacht in Landgraaf nog een keer mee te maken”.

Deel: