Poppodium de Peppel, TivoliVredenburg en Slot Zeist organiseren een aantal openluchtconcerten deze zomer in het Slottuintheater. Op deze unieke locatie met zittribune in de tuin met uitzicht op Slot Zeist belooft het een bijzondere avond te worden.

De sympathieke Americanazanger Danny Vera begon ooit in de kroeg, groeide gestaag door naar de grote zalen en festivals en kreeg landelijke bekendheid door zijn optredens als huisartiest van Voetbal Inside. Zijn eerste nationale hit had hij te pakken met zijn nummer ‘Roller Coaster’. Dit liedje werd benoemd als Topsong bij Radio 2, Alarm Schijf op Qmusic en Harde Schijf op Radio538.

Na een uitverkochte theatertour en een reeks solo-optredens is de zanger weer terug met een theatervoorstelling waarin hij muzikaal groter uitpakt dan ooit! Tijdens dit openlucht concert in Slottuin Zeist wordt het nieuwe album Pressure Makes Diamonds gespeeld onder begeleiding van een blazerssectie én strijkensemble. Trouw aan de rock-‘n-roll sound maar dit keer met rustigere elementen; perfect voor de zomeravond!

Op 15 augustus staat Danny Vera in de Slottuin van Slot Zeist.

Deel: