International Music Meeting Festival maakt deze week het complete programma bekend. Ruim 200 artiesten uit de hele wereld komen volgend weekend naar het driedaagse muziekfestival in Nijmegen. Elke dag zijn er meer dan 15 concerten te zien, naast interviews, intieme mini-concerten, films, en workshops met kinderen. Ook staan er nog eens 150 talenten op het Gelderland Talent Stage: Forssa.

De 35e editie van International Music Meeting Festival staat weer bol van muziek die je zelden hoort. Avontuurlijk en compromisloos. Van jazz en improvisatiemuziek tot traditionele muziek en unieke cross-overs. Londen is dit jaar City in Focus. Music Meeting dook diep in de actuele Londense muziekscene en haalde de nieuwste, upcoming talenten naar Nijmegen. Zoals Wara, Nubiyan Twist, Rum Buffalo en de twee Artists in Focus: Bex Burch en Eliane Correa.

Verdieping en talent
Het verhaal achter de artiest hoor je bij Mixed Media Lounge, waar artiesten interviews en intieme concerten geven. Talent staat in de spotlights op het Gelderland Talent Stage: Forssa. Ruim 150 artiesten werken mee aan projecten waar ontwikkeling van muzikaal talent centraal staat.

Kinderprogramma
Voor de kleintjes is er ook veel te doen op Music Meeting. Elke dag zijn er muziekworkshops met festivalartiesten, creatieve activiteiten en spelletjes van de Burgemeester van Buiten. Kinderen t/m 16 jaar hebben gratis toegang tot het festival onder begeleiding van een volwassene. Het complete programma en het programmaboekje zijn hier te vinden.

Deel: