Vandaag hebben we een enorm lekkere track voor je; ‘Banana Tree’ van Lavi Frost. Het is een persoonlijke favoriet van Lavi zelf: Een zomers nummer, geschreven over haar eigen bananenboom. Geen standaard dertien in een dozijn nummer over liefde, maar met de inspiratie van haar bananenboom, die over haar hoofd hing.

Als je het nummer goed beluistert, krijg je direct het gevoel op een tropisch eiland te zitten. Het nummer, dat wat weg heeft van een duet van Jack Johnson en de Vlaamse band Fixkes, heeft echter een stiekeme twist. Zit je nu echt op een tropisch eiland, of…

De tropische sfeer van ‘Banana Tree’ is niet zo heel verwonderlijk. De geboren Nederlandse woonde door de jaren heen in Rwanda, Brazilië en Australië, alvorens ze weer in Nederland neerstreek. De jaren in de tropen hebben meegespeeld in de soulvolle ontwikkeling van haar stem en muziek, die tesamen een ontspannen vibe geven aan haar nummers.

Wat Lavi’s muziek extra speciaal maakt, is dat alles is uitgevoerd en opgenomen in 432Hz. Natuurlijk weten we allemaal dat muziek een grote impact heeft op je humeur en gezondheid. De frequentie 432Hz blijkt een zeer positieve werking op het lichaam te hebben. Morgen wordt ‘Banana Tree’ officieel gereleased, maar vandaag heeft Maxazine reeds de eer de primeur van het nummer aan jullie te kunnen laten horen:

Deel: