Duncan Laurence geeft komend najaar negentien shows in Europa. Dat heeft de finalist van het Eurovisie Songfestival vanmorgen bekend gemaakt. Afgelopen dinsdag kondigde Laurence reeds een optreden in Paradiso Amsterdam aan op 5 juli. Voor deze show, die gisterochtend on sale ging, zijn nog maar enkele kaarten verkrijgbaar.

Duncan Laurence schitterde gisteravond met zijn lied ‘Arcade’ in de halve finale van het Eurovisie Songfestival 2019 en zal morgen optreden in de finale. In de peilingen van de bookmakers staat Duncan Laurence al maanden op de eerste plaats.

De Europese tour start op 10 oktober In Doornroosje Nijmegen en voert dan langs elf gerenommeerde poppodia. Vervolgens zet Laurence vanaf december zijn tour voort in het buitenland en treedt hij op in Verenigd Koninkrijk, Duitsland, Oostenrijk, Denemarken en Zweden.

De Nederlandse tourdata:
10 oktober Doornroosje – Nijmegen
11 oktober Maassilo – Rotterdam
17 oktober De Oosterpoort – Groningen
24 oktober Tivoli Vredenburg – Utrecht
25 oktober Muziekgieterij – Maastricht
26 oktober Effenaar – Eindhoven
31 oktober 013 – Tilburg
1 november Hedon – Zwolle
2 november Patronaat – Haarlem
3 november Paard – Den Haag
8 november Metropool – Hengelo

Deel: