Reservoir Dogs Band komt terug naar Paradiso. Deze swingende Nederlands/Vlaamse liveband vertolkt nummers uit de soundtrack van verschillende kaskrakers van regisseur Quentin Tarantino. De Amerikaanse filmmaker staat bekend om zijn spannende films, absurde humor en altijd treffende muziekkeuze. Films van zijn hand zijn onder andere Reservoir Dogs, Pulp Fiction, Kill Bill, Inglorious Basterds en Django Unchained.

Reservoir Dogs Band brengt het authentieke Tarantino gevoel uit de films naar het podium met een spectaculaire liveshow vol theatrale elementen en visuele verrassingen. In augustus 2019 staat Quentin Tarantino’s nieuwe film ‘Once Upon A Time in Hollywood’ op de planning, zijn eerste werk in 4 jaar. Reden genoeg voor Reservoir Dogs Band om hun nieuwe liveshow genaamd ‘Tarantino Hollywood Experience’ te debuteren én weer eens een bezoekje te brengen aan Paradiso.

Reservoir Dogs Band komt op maandag 9 september naar Paradiso.

Deel: