In 2012 deed Wulf mee aan The Voice of Holland, maar er draaide geen enkele stoel om tijdens zijn auditie. Hierdoor kwam hij niet verder in de talentenjacht maar toch bleef deze aanhouder doorgaan. In 2016 brak Wulf als nieuwkomer door toen hij zijn mooie stem leende aan de song ‘Summer On You’ van Sam Feldt en Lucas & Steve, een heerlijk zomernummer dat maar liefst 21 weken in de Top 40 stond. Sindsdien bouwt Wulf aan een solocarrière met hits als ‘Under The Sun’, ‘Switching Gears’, ‘Mind Made Up’, ‘All Things’, en ‘Watch Me Go’ (de openingstune van talentenshow House Of Talent).

Wulf deed tijdens zijn nieuwe Clubtour ook Limburg aan en wel in de Nieuwe Nor in Heerlen. De dag voor het optreden in De Nieuwe Nor in Heerlen was Wulf te zien in de Effenaar in Eindhoven, op 9 mei is hij nog te bewonderen in Hedon te Zwolle

De zaal liep goed vol met allemaal fans van Wulf. Fans die wilden zien en horen wat Wulf met zijn nieuwe programma zou brengen. Het voorprogramma was Jules (Julia van der Kleij); een kleine mooie vrouw met een groot stembereik. Het was veelbelovend wat deze vrouw liet zien en het was een zeer goed voorprogramma voor Wulf. ‘Baby it’s over’ was het slot van haar voorprogramma, dat zeer indrukwekkend was.


Wulf met zijn band opende met het nummer ‘Watch me now’. Er zijn veel zeer jonge fans aanwezig, samen met hun moeders of vriendinnen. ‘Jezus he knows me’ vertolkte hij waanzinnig goed; de energie spatte van het podium. De Heerlense gitarist van Wulf had een thuisfeestje, hij had er ongelooflijk zin in, wat te merken was aan zijn supieure gitaarsolo’s die al direct vanaf het begin van het optreden de zaal in werden geslingerd.

Wulf wilde er een feestje van maken, maar vertelde ook dat hij vorig jaar in een moeilijke periode zat en niet begrepen werd. Alleen door middel van een lied kon hij duidelijk maken hoe hij zich toen voelde. ‘Watch me go all the way’ is een heel dramatisch mooi nummer om duidelijk te maken hoe hij zich voelde, en dat was duidelijk aan Wulf te merken.

Wulf en zijn band zijn er duidelijk klaar voor en je mag dan ook heel wat nieuw materiaal verwachten in 2019, zo werd duidelijk in de Nieuwe Nor.

Foto’s (c) Patrick Strouken

Deel: