Afgelopen zaterdag 20 april traden Nick & Simon op in een uitverkochte Ziggo Dome in Amsterdam. De afgelopen twaalf jaar hebben de heren dan ook niet stil gezeten en de nodige optredens gegeven in onder andere dorpskroegen, feesttenten, discotheken en natuurlijk niet te vergeten in grote zalen en hallen in Nederland.

Nick en Simon zijn op bijzondere locaties geweest waaronder marinefregatten, kerken en ze traden vijf keer op in een uitverkochte Gelredome. Afgelopen avond stonden niet alleen Nick & Simon op het podium maar waren er ook gastoptredens. Zo traden onder meer André Hazes jr., Claudia de Breij en Kraantje Pappie tijdens het concert van Nick & Simon op wat zorgde voor een aangename verrassing bij het publiek.

Dat was trouwens niet de enige surprise van de avond, want er heerste ook een heuse Paasstemming in de Ziggo Dome. Deze artiesten waren er deze avond ook bij: Lucas Hamming, Edwin Jonker en Paul Sinha en dat slechts een paar dagen nadat ze als Judas, Jezus en Petrus schitterden in The Passion. Nick & Simon hebben zeker een nieuwe stap gezet in hun muziekcarrière. Twee uitverkochte concerten in de Ziggo Dome Amsterdam, wie had dat gedacht. Dit deden zijn natuurlijk niet alleen maar met een uitgebreide band die bol staat van muzikale virtuozen.

Al met al kan er terug gekeken worden op een avondvullende, verrassende en heerlijke muzikale avond.

Foto’s (c) Sander van den Berg / Maxazine

Deel: