Iedere zomer is het weer raak: vele duizenden Belgen reizen dan af naar het paradijselijke Balatonmeer voor het vijfdaagse Balaton Sound. Net als afgelopen jaar gaat de organisatie deze trouwe fans op #Sound2019 extra in het Hongaarse zonnetje zetten met een heuse Belgian Stage – een podium voor en door Belgen.

Bij de Belgian Stage dans of chill je iedere festivaldag (3-7 juli) van 12:00 uur tot 20:00 uur op de beats van Belgische EDM, house, techno en allround dj’s. De mannen van Curtis Alto brengen live hun sound van house met een randje electro naar het Balatonmeer. In februari hadden ze nog een eigen show in de Vooruit in Gent. Bovendien staan ze deze zomer op Pukkelpop.

Ook Neon, bekend gezicht bij StuBru, en We Play House labelbaas Red D prijken op het affiche. Louis XIV, die in 2015 nog werd aangeprezen door Paris Hilton, keert net als Neon deze zomer terug naar het Belgische podium. Mattic zal niet alleen de Belgian Stage betreden, maar ook achter de draaitafels staan op de Balaton Sound Express en de Belgian Boat Party. Verder maken onder meer Dennis Cartier, Double-U x MC Pyro, 5NAPBACK en DJ Vinny hun opwachting.

Deel: