Zoals iedere vrijdag heeft Maxazine redactie de Maxazine Music Playlist op Spotify weer vernieuwd met 20 nieuwe tracks. De beste nieuwe muziek, muziek uit onze concertverslagen en cd-recensies, interviews en nieuws, aangevuld met een aantal ‘speciale tips’ van onze recensenten. Bij deze de nieuwe Maxazine Music Playlist voor op Spotify van vrijdag 22 maart 2019.

Deze week zijn nieuw in de Maxazine Music Playlist op Spotify onder andere tracks van Ferris & Sylvester, Pongo, Kodack Black, the Internet, Alan Parsons Project, Jack Savoretti en Noa, om er zomaar maar een paar te noemen. Dus snel naar Spotify om del ijst te volgen, zodat je in het vervolg elke vrijdag de beste muziek voor de komende week kan horen, speciaal voor je gecureerd door de redactrie van Maxazine, jouw nummer één muziekportal!

Deel: