Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Mike Shinoda in AFAS Live.

Concerttip donderdag 21 maart: Mike Shinoda in AFAS Live

De Amerikaanse zanger/rapper Mike Shinoda, bekend van de band Linkin Park, doet Amsterdam aan in zijn Post Traumatic-tour. Het is voor Mike Shinoda de eerste Nederlandse show sinds het concert van Linkin Park in Ziggo Dome in 2017. De kaartverkoop verloopt via Eventim.

Mike Shinoda brak door met Linkin Park in 2000, toen de band het zeer succesvolle debuutalbum ‘Hybrid Theory’ uitbracht met hits als ‘In The End’ en ‘One Step Closer’. In totaal bracht Linkin Park zeven albums uit. Tussendoor was Mike Shinoda ook actief in het zijproject Fort Minor, waarmee hij in 2005 het album ‘The Rising Tied’ uitbracht met daarop de enorme hit ‘Where’d You Go’. Datzelfde jaar stond Mike Shinoda met Fort Minor op Lowlands.

Met Linkin Park speelde Shinoda twee keer in AFAS Live, twee keer op Pinkpop en twee keer in de Ziggo Dome. Eén van de laatste shows van Linkin Park was in die zaal op 20 juni 2017.

Deel: