Maxazine bestaat 10 jaar en dat gaan we vieren! Begonnen in maart 2009 is Maxazine.nl inmiddels uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende muzieksites in Nederland. Dagelijks bezoeken vele duizenden muziekliefhebbers de website om op de hoogte te blijven van het laatste muzieknieuws, concertverslagen, cd-recensies en interviews. Om onze lezers (want daar doen we het voor) te bedanken voor deze tien geweldige jaren, hebben we in maart iedere dag één of meerdere prijsvragen. Niet alleen op de website, maar ook via Twitter, Facebook en Instagram geven we, met dank aan onze partners, dagelijks kaarten, cd’s en andere prijzen weg. Doe mee, en wijs je vrienden op Maxazine, zodat ook zij kans maken op mooie prijzen!

Vandaag kun je kaarten winnen voor Roos Blufpand in Westlandtheater De Naald in Naaldwijk op 5 april. Roos Blufpand is jong en een tikkeltje verwilderd. Haar liedjes zijn goudeerlijk, kwetsbaar en zo klein dat het groots is. Ze won de derde editie van ons Rabo Talenten Concours en wordt in de media de zachte variant van Wende Snijders genoemd. Roos, het meisje aan de piano. Roos, de filosofische stuiterbal. En nu is hier Roos, met haar nieuwe album en bijbehorende theatertour ‘Kleed me uit’. De wereld van Roos is veranderd. “Kleed me uit. Ik geef me over. Kleed me uit. Wat blijft erover?’’ zingt ze. Indringende teksten op beats en grooves, synths en diepe bassen. Zij bezingt haar momenten van wanhoop en twijfel, maar vooral ook van opluchting en trots nu zij al die lagen kleding kan laten vallen. Op de plaat én op het podium klinkt ze rauwer, eerlijker en energieker dan ooit. Haar prachtige sprankelende stem zal net als op de plaat ook live door haar band omlijst worden met duistere elektronische soundscapes. Roos die als een fee over puinhopen dartelt. Ze noemen haar een zachte variant van Wende Snijders, maar Roos heeft inmiddels ruim naam voor zichzelf gemaakt. Roos = Roos, dat kun je niet uitleggen. Dat moet je gewoon zelf ervaren.

Wat moet je doen om kaarten te winnen? Like Maxazine en tag onder het bericht met wie je zou willen gaan. Wie weet win jij een paar kaarten!*

*Winnaars krijgen vanzelf bericht en worden vanwege de privacy regelgeving niet openbaar bekend gemaakt. Over de prijsvraag en winnaars kan niet worden gecorrespondeerd. Medewerkers van Maxazine of de organisator zijn uitgesloten van deelname. Ook speciale accounts die als tweede account in het leven zijn geroepen om mee te doen aan prijsvragen worden uitgesloten.

Deel: