Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: The Hollies in AFAS Live.

Concerttip donderdag 14 maart: The Hollies in AFAS Live

Het concert draagt de naam ‘The Best of Hollies’ en alle successen van de groep komen voorbij, waaronder ‘Just One Look’, ‘I’m Alive’ en ‘Stop Stop Stop’. De band scoorde in Nederland maar liefst vijftien grote hits en haalt alles uit de kast voor het optreden in de hoofdstad.

The Hollies behoort tot de meest succesvolle en geliefde bands uit de Britse pop invasie van de jaren zestig. Kenners zijn het erover eens: de stijgende en onderscheidende harmonieën, briljant gemaakte liedjes en gecultiveerde muzikaliteit heeft ervoor gezorgd dat de band is uitgegroeid tot één van de meest geliefde groepen sinds The Rock Revolution. Optredens in Nederland zijn zeldzaam en het concert in AFAS live is dan ook een unieke kans om The Hollies in actie te zien.

Deel: