Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Twenty One Pilots in Ziggo Dome.

Concerttip dinsdag 12 maart: Twenty One Pilots in Ziggo Dome

Twenty One Pilots staat bekend om hun energieke live shows. Tyler Joseph en Josh Dun begonnen hun carrière met optredens in geboorteplaats Columbus, Ohio. De aanstekelijke mix van hiphop, pop en electronica, dat het duo produceert, zorgt al snel voor een doorbraak naar een groter publiek. De successingle ‘Ride’, afkomstig van het vierde studio album ‘Blurry Face’, was in 2015 de opvolger van de gigantische hit ‘Stressed Out’, dat de dubbel platina status behaalde.

Deel: