Maxazine bestaat 10 jaar en dat gaan we vieren! Begonnen in maart 2009 is Maxazine.nl inmiddels uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende muzieksites in Nederland. Dagelijks bezoeken vele duizenden muziekliefhebbers de website om op de hoogte te blijven van het laatste muzieknieuws, concertverslagen, cd-recensies en interviews. Om onze lezers (want daar doen we het voor) te bedanken voor deze tien geweldige jaren, hebben we in maart iedere dag één of meerdere prijsvragen. Niet alleen op de website, maar ook via Twitter, Facebook en Instagram geven we, met dank aan onze partners, dagelijks kaarten, cd’s en andere prijzen weg. Doe mee, en wijs je vrienden op Maxazine, zodat ook zij kans maken op mooie prijzen!

Vandaag kun je kaarten winnen voor Legendary Albums Live – Bruce Springsteen Born in the U.S.A. 35 Jaar na de release van Bruce Springsteens ‘Born in the U.S.A.’ waarop 7 top 10 hits (‘I’m on Fire – Dancing in the Dark – My Hometown’ etc.), 30 miljoen verkochte exemplaren en vele bekroningen verder, speelt Legendary Albums Live het volledige album in het theater. Velen (o.a. president Ronald Reagan) interpreteerden het titelnummer ‘Born in the U.S.A.’ als een patriottische lofzang op de Verenigde Staten en de American Dream. In werkelijkheid is het een kritische beschouwing over de gevolgen van de Vietnamoorlog en de economische crisis. Gelukkig is daar Erwin Nyhoff, die met zijn ontwapenende vertolking van ‘The River’ de coaches van ‘The Voice’ omverblies. Springsteen fans zijn het erover eens dat hij als een van de weinigen, zo niet als enige zanger in Nederland de onvervalste Bruce Springsteen energie en zeggingskracht evenaart. Rob Winter (Kayak, Borsato, Guus Meeuwis) speelt en “dirigeert” de gitaren in de 7-koppige LA-Live Band, en exclusieve beelden van Jan Douwe Kroeske’s interview met Bruce Springsteen, brengen ons een stapje dichterbij het antwoord op de vraag: Who’s the Boss?! Bovendien wordt Springsteen dit jaar 70. Aanleiding genoeg om eens flink uit te pakken met een 2 uur durend rocktheaterspektakel waarin naast het album ook zijn andere grote hits worden gespeeld. Na drie succesvolle tournees, is Bruce Springsteens Born in the U.S.A. alweer de vierde theaterproductie van Legendary Albums Live.

Wat moet je doen om kaarten te winnen? Like Maxazine en tag onder het bericht met wie je zou willen gaan en welke show je wilt bijwonen. Een overzicht van data en plaatsen vind je hieronder . Wie weet win jij een paar kaarten!*

*Winnaars krijgen vanzelf bericht en worden vanwege de privacy regelgeving niet openbaar bekend gemaakt. Over de prijsvraag en winnaars kan niet worden gecorrespondeerd. Medewerkers van Maxazine of de organisator zijn uitgesloten van deelname. Ook speciale accounts die als tweede account in het leven zijn geroepen om mee te doen aan prijsvragen worden uitgesloten.

Deel: