Dit najaar staat voor Nick & Simon in het teken van hun allereerste clubtour. Tijdens de ‘Nick & Simon Het Dak Eraf!’-shows komen alle bekende hits aan bod, zoals ‘Rosanne’, ‘Pak Maar M’n Hand’ en ‘De Soldaat’. De nadruk ligt op de vele aanstekelijke uptempo liedjes uit hun indrukwekkende repertoire.

Met hun goed in het gehoor liggende, tweestemmige poprock begonnen ze dertien jaar geleden in kroegen, feesttenten en discotheken, maar inmiddels kunnen ze daar vijf keer Gelredome, dertien keer Ahoy en twee keer Ziggo Dome aan toevoegen. Na elf shows bij Vrienden van Amstel Live, twee eigen shows in de Ziggo Dome en diverse optredens op de verschillende festivals maken Nick & Simon het jaar compleet met deze nieuwe live uitdaging. De Volendamse zangers kijken er naar uit om met hun fans een onvergetelijke avond te beleven.

Het is bijna niet te geloven wat Nick & Simon in zo’n korte periode hebben bereikt, en toevallig is het snelle verstrijken van de tijd ook het thema van hun nieuwe single ‘Mum Van Tijd’. Die zal vanavond ongetwijfeld langskomen, evenals vele, vele andere hits!

Nick & Simon staan op vrijdag 4 Oktober op het podium van Poptempel Paradiso in Amsterdam.

Deel: