Iedere dag tipt Maxazine zijn lezers over wat er die dag te doen is op het gebied van muziek. Concerten, festivals of wellicht iets heel aparts. Dagelijks wordt er één concert of festival uitgelicht waar vreemd genoeg nog kaarten voor verkrijgbaar zijn. Voor de last minute beslisser, die vandaag nog een gezellige avond wil hebben! Vandaag tipt Maxazine: Brian Fallon in de Meervaart.

Concerttip maandag 11 februari: Brian Fallon in de Meervaart

Frontman en songschrijver van The Gaslight Anthem, Brian Fallon trekt dit keer zonder begeleidingsband Europa in. Maar zodra Brian Fallon zijn strot opentrekt doet dat er al niet meer toe. Fallon is de grootste Bruce Springsteen-fan ter wereld – een waardering die trouwens tegenwoordig ook andersom geldt – en heeft net als zijn held aan een gitaar en een paar woorden genoeg om je zijn verhaal in te trekken.

Deel: