Nick Mason’s Saucerful Of Secrets komt op dinsdag 23 juli naar het RAI Theater in Amsterdam. De legendarische Pink Floyd drummer duikt met zijn supergroep het muziekarchief in van de alom geprezen band. De kaartverkoop voor dit concert start maandag 11 februari om 10:00 uur via Ticketmaster.

Nick Mason’s Saucerful Of Secrets bestaat uit Pink Floyd-drummer Nick Mason, Gary Kemp (Spandau Ballet), Guy Pratt (Pink Floyd), Lee Harris (The Blockheads) en producent Dom Beken. Het vijftal bundelt hun krachten om tijdens deze avond verschillende nummers van Pink Floyd ten gehore te brengen. Het concert staat in het teken van albums uit de vroege jaren van Pink Floyd: zo passeren nummers van ‘The Piper At The Gates Of Dawn’ en ‘A Saucerful Of Secrets’ de revue. Het uitverkochte concert in Koninklijk Theater Carré vorig jaar leverde de band jubelende recensies op.

Nick Mason is één van de oprichters van de legendarische band Pink Floyd. Hij is het enige bandlid dat sinds de oprichting van Pink Floyd deel heeft uitgemaakt van de band en te horen is op al hun albums en liveshows. Pink Floyd mag zich rekenen tot één van de bestverkopende bands ooit en heeft een grote stempel gedrukt op de muziekindustrie. Sinds hun oprichting in de 60’s hebben zij maar liefst 15 studioalbums opgenomen en talloze live-albums, compilaties, solo-albums en samenwerkingen uitgebracht.

Deel: