Op 30 mei viert Dauwpop het 25 jarig jubileum van het festival in Hellendoorn. De organisatie maakt een aantal nieuwe namen bekend waaronder Kraantje Pappie, Daniel Lohues, Bökkers, EUT, Famke Louise en het Engelse Shame.

Onlangs maakte Dauwpop ook al bekend dat het eerste optreden van The Fatal Flowers, in 2019 voor het eerst in 30 jaar weer op een podium, in Hellendoorn zal plaatsvinden en daarmee heeft het festival een geweldige primeur. In het kader van het 25-jarige jubileum met Kraantje Pappie, Daniel Lohues en Bökkers haalt het festival een paar van de meest geboekte acts van de afgelopen edities terug naar Hellendoorn.

Naast bovenstaande namen worden ook Karel (één van de absolute sensaties van Noorderslag dit jaar en ook al imponerend op Down The Rabbit Hole vorig jaar), Beatcrooks, Black Honey, Nona, Hilltop Howlers, The Grand East en Merol aan de festivalposter toegevoegd. Daarop stonden al een aantal mooie namen waaronder Nothing But Thieves, De Staat, Kaiser Chiefs, Popprijs winnaar Ronnie Flex & Deuxperience, Frank Carter & The Rattlesnakes, Rondé en Donnie.

Dauwpop 2019: Hemelvaartsdag 30 mei
Nothing But Thieves / Kaiser Chiefs / De Staat / Ronnie Flex & Deuxperience / DJ Maxi Jazz (Faithless – Personal DJ set) / Kraantje Pappie / Daniel Lohues / Frank Carter & The Rattlesnakes / RONDÉ / Famke Louise / Bökkers / The Fatal Flowers / Yung Felix / Naaz / Daniel Romano / Black Honey / Donnie / Joost / Merol / Shame / EUT / The Grand East / Black Foxxes / Nona / Leafs Sensei / Ares / SJAAK / Karel / Hilltop Howlers / Jiri11 / S10 / Beatcrooks en meer.

Deel: