Melt Festival brengt deze zomer één van ‘s werelds meest gerenommeerde house dj’s naar het Ferropolis terrein. Niet voor zomaar een set, maar voor een Sleepless Floor takeover. Niemand minder dan Solomun zal dit non-stop podium een volle dag hosten op zaterdag 20 juli, samen met zijn Diynamic crew en Dubfire.

Solomun staat bekend als één van de krachten achter de hedendaagse Europese house scene. Als gewaardeerde underground dj werd hij in 2012 door Mixmag Magazine uitgeroepen tot ‘DJ of the Year’, waarna zijn populariteit een hoge vlucht nam. De Bosnische dj weet als geen ander de bouwstenen van house om te zetten in zijn eigen stijl met een moderne twist. Zijn muziek kent diepgang en emoties, die zijn publiek meenemen op een muzikale reis op de dansvloer. Deze zomer komt Solomun samen met de crew van één van zijn labels, Diynamic, naar Melt 2019. Daarnaast vergezelt de Iraans-Amerikaanse house- en techno-dj Dubfire hen. Allen zijn op 20 juli te zien op de Sleepless Floor.

Deel: