Op 1 februari komt Bjorn Berge met een nieuw album, ‘Who Else?’ Eindelijk vond Bjorn ‘the guitar express of the North’ Berge tijd om een nieuw album op te nemen. Na zes jaar verschijnt ‘Who Else?’ en toont het de veelzijdigheid van ‘one of the greatest European blues men’. Veel mensen kennen hem vooral live als een ‘rauwe gitaarhouthakker’, maar er is nu ‘more feel, tranquility and groove’ te horen en hij heeft meer ruimte om zijn kunsten als ‘virtuoso of the twelve-string guitar’ te tonen. Op dit dynamische en energieke album banen Berge en zijn bandleden een weg tussen blues, rock, Americana en country; ‘with Bjorn Berge, the blues seems to have no limits!’.

Bjorn geeft 6 concerten in Frankrijk dit voorjaar en het is de bedoeling dat hij de komende herfst de lage landen aan gaat doen voor club-shows!

Deel: