Het studioalbum ‘Amigo’ van Chef’Special heeft de felbegeerde platina status behaald. Het derde album van de Haarlemse band kwam in het voorjaar van 2017 uit en bracht onder andere de hitsingles ‘Amigo’, ‘Try Again’, ‘Nicotine’ en ‘Into The Future’ voort.

Op 15 en 16 december 2018 speelde de band nog twee uitverkochte concerten in de AFAS Live. Een passend einde van een zeer succesvolle ‘Amigo’ tour. Eerder werd het album ‘Amigo’ al bekroond met een Edison Award voor het beste album in de categorie Pop.

“We zijn dankbaar en ontroerd dat zoveel mensen dit album hebben omarmd. Het is een bijzonder album voor ons waarop we nieuwe wegen zijn ingeslagen en het is te gek om te merken dat zovelen van jullie ons daarbij vergezellen. Heel veel liefde van ons vijven en we zien jullie als het volgende album af is!” Aldus Joshua Nolet, zanger van Chef’Special.

In Nederland brak Chef’Special door met de hit ‘In Your Arms’ en ontvingen ze een platinum award voor het album ‘Passing Through’. De Haarlemse band gaf eerder al twee uitverkochte concerten in de Heineken Music Hall, een show in de Ziggo Dome en speelde op festivals als Lowlands, Concert at SEA en Pinkpop. Op dit moment is de band bezig met het schrijven van nieuwe muziek.

Deel: